About

Mijn naam is Caïne Roland en ik schrijf over de popcultuur in Den Bosch. Toen ik uit ging zoeken of er al een blog over dit onderwerp bestond, was dat tot mijn grote verrassing niet zo. Niks, nada, niente. En dat terwijl er zo veel te vertellen valt over muzikanten, over optredens, over regelgeving. Na een goed concert kan iedereen toch met een grote glimlach weer naar huis? Of het nou de artiest is, of de bezoeker.

Maar uitgaan is niet het enige waar de popcultuur om gaat, allerlei aspecten zullen op dit blog naar voren komen. Het is voor mij een ontzettend leuk, boeiend wereldje waarin iedereen een verhaal heeft. Een verhaal dat ik wil horen en vertellen, waarover ik wil discussiëren en steeds meer te weten hoop te komen. Ik ben enthousiast en gedreven: de persoon die niet alleen voor het podium geniet van de muziek, maar ook achter de coulissen met de crew praat. Daarna onder het podium duikt om te kijken waar alle stekkertjes naartoe lopen en vervolgens langs de buren gaat die niet kunnen slapen van de herrie.

foto caineVerder ben ik ontzettend snel verveeld, wat in mijn voordeel werkt omdat ik altijd zoek ga naar een nieuwe uitdaging. Dit blijkt ook uit mijn vroegere werkervaring. Zo heb ik meegedaan aan verschillende leiderschapsprojecten (Model European Parliament, International Student Leadership Institute), gewerkt bij Intents Festival, Chinees Nieuwjaar Den Haag, Dakar Pre Proloog, Vrede van Utrecht en vertaalwerk gedaan voor Oerol Festival.

Ik vind het leuk om te horen wat je denkt van dit blog, dus laat het me vooral weten. Ook bij andere vragen, opmerkingen of job offers kan gemaild worden naar caineroland@live.nl.

Advertisements