Pa, Pa, Pa, Pa, Paaspop

O jee… Al heel, heel, heel erg lang niks geblogd. Zelfs zo’n tijd dat mijn zoekbalk de naam van dit blog niet meer weet. Shame on me, inderdaad. Dus nu een beginnetje om de schade in te halen. Er zijn leuke dingen gebeurd, gave feestjes geweest en voor de komende week is er genoeg te schrijven. Te beginnen bij Paaspop!

Het was koud, zoals het hoort op een Nederlands festival. Er was bier (drie keer hoera). En er waren modder en veren in de Barnyard area. Pardon, The Desperados Warehouse.
Dit was de zaterdag, met DJ’s KolschJoris VoornGanz, Guerilla SpeakerzGorgon City en Dem Slackers, hardere stijlen komen voorbij bij Andy C en Modeselektor. Voor Reggae en Jungle: Boomshakalak en Congo Natty, Nederhop bij Typhoon. De kei- en keiharde John CoffeySick Of It AllTherapy? en zZz zorgen voor een mooie afwisseling. Nog meer gezelligheid is er met de vrolijke rock van The Miseries en brassband Gallowstreet en natuurlijk alle andere gekke, leuke gezellige mensen die ik vergeten ben. Maar ja, sommige hebben ook geen aankondiging nodig. Dus kijk lekker mee en haal die herinneringen op!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s